• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Minstens 6 Super Bowl-winnaars weigeren Trump te ontmoeten

  Dont'a Hightower kan zich niet vinden in de politiek van Donald Trump.

  Vorige week wonnen de New England Patriots de Super Bowl, de finale van het American Football. De traditie wil dat de winnaars op het Witte Huis ontvangen worden. Maar niet iedereen heeft daar zin in.

  Na een onwaarschijnlijke comeback tegen de Atlanta Falcons kroonden de New England Patriots zich tot beste team in de NFL. Binnenkort mogen de Patriots, als eerste grote sportteam, hun succes komen vieren op het Witte Huis.

  Maar al zeker 6 spelers (Martellus Bennett, Devin McCourty, LeGarrette Blount, Chris Long, Dont'a Hightower en Alan Branch) hebben aangekondigd hun kat te zullen sturen. Zij voelen zich niet "welkom en geaccepteerd" in het Witte Huis.

  De drie grootste namen van de club - quarterback Tom Brady, coach Bill Belichick en eigenaar Robert Kraft - zien de trip naar Washington wel zitten. Zij spraken in de verkiezingen openlijk hun steun uit voor de nieuwe president.