• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Toon Aerts traint op eenwieler, maar Van Aert lacht meteen met zijn platte band

  Europees Kampioen Toon Aerts brak zijn sleutelbeen en schouderblad bij een knal tegen een boom tijdens de WB-cross in Fiuggi. Binnenkort mag hij weer beginnen te fietsen, voorlopig houdt hij het nog bij balanceren op een eenwieler. Eentje met een platte band dan nog. En daar maakte Wout van Aert meteen een opmerking over.

  Het seizoen van Toon Aerts zat er midden januari al op. Hij moest het WK laten schieten na zijn val in Italië. Nu kreeg hij goed nieuws van de dokter. Hij mag binnenkort weer op de fiets springen, maar voorlopig kan hij nog geen stuur vasthouden en dus oefent hij op zijn eenwieler.

  "Leg er een Michelin op want deze staat plat", reageerde wereldkampioen Wout van Aert op de foto op Instagram. Van Aert verwees daarmee uiteraard naar de speciale banden waarmee hij het WK won.

  Toon Aerts kon er wel om lachen en antwoordde: "Mijn band staat niet plat. Dat komt door mijn extra vet."

  De Instagram-post van Aerts en het antwoord van Van Aert: