• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho: "Het eerste seizoen van Ibrahimovic is beter dan iedereen verwacht had"

  De twee sterren bij Manchester United.

  Manchester United-trainer José Mourinho is ervan overtuigd dat Zlatan Ibrahimovic nog een seizoen bij de Engelse club zal blijven. "Hij had de intentie om twee seizoenen te blijven. En het eerste jaar loopt beter dan verwacht."

  Vorige week schreef Zlatan Ibrahimovic weer een beetje geschiedenis. Hij werd de oudste speler die 15 goals scoorde in een seizoen in de Premier League. In alle competities samen maakte de Zweedse spits zelfs al 20 goals in het shirt van Manchester United.

  "Het gaat veel beter dan iedereen verwacht had", vertelt zijn trainer José Mourinho. De Portugees denkt dat de 35-jarige Ibrahimovic er nog een jaartje bijdoet. "Hij had de intentie om hier twee jaar te spelen."

  "Hij weet dat de club hard zal werken om volgend jaar nog beter te doen. We willen met hem het laatste jaar van zijn carrière beleven op het hoogste niveau."

  "Ik ben ervan overtuigd dat hij blijft. Er is ook geen probleem met zijn familie. Ik geef hem extra vrije dagen om naar Zweden te gaan, maar hij gaat nooit."