• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Holsbeeck: "Teo is privé even onberekenbaar als in de 16 meter"

  Herman Van Holsbeeck: "Je moet kunnen winnen en je moet kunnen verliezen."

  Op het gala van de Gouden Schoen blonk nummer 2 Lukasz Teodorczyk uit in afwezigheid. In naam van Anderlecht bood Herman Van Holsbeeck zijn excuses aan. "Ik heb vernomen dat Teo een dagje naar Polen gegaan is en dat er een probleem is met iemand uit zijn familie."

  Van Holsbeeck: "Teo privé even onberekenbaar als in de 16"

  Herman Van Holsbeeck vertegenwoordigde op een feestelijk avondje voor Club Brugge in Lint de paars-witte kleuren van Anderlecht. "Je moet kunnen winnen en je moet kunnen verliezen. De slechtste plaats voor Anderlecht is altijd de tweede plaats. Het enige dat ik kan doen is Club Brugge feliciteren met zijn Gouden Schoen en er zelf alles aan doen om dit jaar kampioen te worden en in 2018 een speler hier op het podium van de Gouden Schoen te krijgen", zegt de manager. 

  Van Holsbeeck verontschuldigde zich namens Anderlecht voor de afwezigheid van Lukasz Teodorczyk. "Ik wil me excuseren. Het was afgesproken dat hij hier zou zijn, maar hij is even onberekenbaar in zijn privé-leven als in de 16. Ik heb vernomen dat hij vandaag een dagje naar Polen is gegaan en dat er een probleem zou zijn met iemand in zijn familie. We zullen dit donderdag bekijken."

  Video player inladen ...

  "Een fantastische avond voor Club Brugge"

  "Het is een fantastische avond voor Club Brugge", zegt Michel Preud'homme. "We hadden gehoopt op de Gouden Schoen en het is gebeurd. Ook Timmy Simons heeft een schitterende prijs gekregen en zelf ben ik ook heel blij met mijn onderscheiding, al blijft een trofee die ik van de spelers krijg voor mezelf het belangrijkste. Maar als de analisten en journalisten, waar ik af en toe mee in de clinch ga, voor mij gestemd hebben, wil dat zeggen dat die mensen eerlijk geweest zijn."

  Video player inladen ...

  Verhaeghe: "Dit is teamwork"

  "Als voorzitter kun je alleen maar dankbaar zijn voor wat er nu allemaal gebeurt", zegt Club-preses Bart Verhaeghe. "Ik denk dat we kunnen zeggen dat Club weer een echte topploeg is in België en dat op een duurzame manier. De exponenten daarvan hebben vandaag terecht hun prijs gekregen, maar het is teamwork. Dat team achter hen is heel belangrijk. Ik kan heel hard genieten van andere mensen die hun droom realiseren. Dit voelt niet aan als werken, maar opstaan, je best doen en je doel proberen te halen."

  Video player inladen ...