• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geblesseerde Roef moet debuut in Primera Division nog wat uitstellen

  Anderlecht verhuurt Roef tot het einde van het seizoen aan Deportivo.

  Deportivo La Coruña heeft Davy Roef niet in zijn selectie opgenomen voor het duel met Athletic Bilbao. De doelman verstuikte op training zijn enkel, maar het is nog niet duidelijk hoe lang hij buiten strijd is.

  Anderlecht verhuurt sinds deze winter Davy Roef aan Deportivo La Coruña. "Ik ben naar Spanje gegaan om beter te worden", reageerde Roef kort na zijn transfer. Maar zijn enkel remt hem nu af.

  Gemakkelijk zal het niet worden voor Roef om een plekje te versieren onder de lat bij Deportivo. De eerste doelman is namelijk Pools international Przemyslaw Tyton, de Argentijn German Lux is  reservedoelman bij de nummer 15 uit de Primera Division.

  Roef is de enige uitvaller bij Deportivo