• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mooi gebaar van geschorste Calhanoglu: "Ik wil 4 maanden geen loon"

  Calhanoglu mag 4 maanden niet spelen voor Leverkusen.

  Bayer Leverkusen moet sterspeler Calhanoglu 4 maanden missen, omdat hij 6 jaar geleden contractbreuk pleegde. "Maar Leverkusen heeft niets met de zaak te maken, dus ik wil afzien van mijn loon", zegt de Turkse middenvelder.

  Als 17-jarige had Hakan Calhanoglu een akkoord met Trabzonspor, maar uiteindelijk trok hij naar Karlsruhe. Contractbreuk, oordeelde het TAS vorige week, waardoor de Turkse international nu voor de rest van het seizoen op de strafbank moet zitten.

  "Leverkusen wordt door die zaak zowel sportief als economisch gestraft. Dat is niet logisch", zegt Calhanoglu, die de komende 4 maanden geen loon wil van Leverkusen.