• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Fans steken auto's van voorzitter in brand na nederlaag tegen Lukaku

  Pescara-voorzitter Sebastiani merkte de brand als eerste op.

  De 2-6-nederlaag tegen Lazio was voor enkele Pescara-fans de druppel. Gisterennacht trokken ze naar het huis van hun voorzitter om twee van zijn auto's in brand te steken.

  Gechoqueerde voorzitter: "Ik stop ermee na dit seizoen"

  Pescara staat in de Serie A troosteloos laatste, met 9 punten uit 23 wedstrijden. Afgelopen weekend kreeg de rode lantaarn een 2-6-bolwassing van Lazio Roma, met Jordan Lukaku 90 minuten tussen de lijnen.

  Enkele Pescara-fans konden het niet langer meer verkroppen. "Ik ben gechoqueerd dat ze mijn auto's in brand gestoken hebben", reageerde Daniele Sebastiani, voorzitter van Pescara. "Op het einde van het seizoen leg ik mijn functie neer."

  Pescara spreekt op de clubwebsite over een "schandelijke daad van vandalisme" en hoopt dat de verantwoordelijken snel worden gevat. "We tolereren geen intimidatie en geweld", zegt de club, die met geen woord rept over een mogelijk vertrek van Sebastiani.

  1 van de 2 wagens brandde volledig uit