• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp klopt vertimmerd KV Mechelen in oefenpot

  Mechelen en Antwerp keken elkaar vanmorgen in de ogen.

  Achter de Kazerne is Antwerp vanmorgen wat vertrouwen gaan tanken. Het won met 1-2 tegen KV Mechelen, dat wel niet op zijn sterkst was. Alle doelpunten in de oefenwedstrijd vielen voor de rust.

  KV Mechelen - Antwerp 1-2

  Doelpunten: Binst 0-1, Osaguona 1-1, Camus 1-2

  Antwerp verzilvert 2 counters

  KV Mechelen liet spelers opdraven die niet in actie kwamen tegen Oostende. Aangevuld met enkele jongeren. Antwerp rondde in de eerste helft 2 scherpe counters af, Osaguona pikte zijn doelpunt mee voor KV Mechelen.

  Afgelopen weekend lieten KV Mechelen en Antwerp nog kostbare punten liggen in hun competitieduels. Zaterdag ontmoet Antwerp in 1B Lierse, dat slechts 1 punt achterstand telt in de tweede periode. KV Mechelen, dat nog strijdt voor een POI-ticket, gaat dan op bezoek bij Kortrijk.