• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mathijssen ergert zich aan vierde ref: "Als een kind dat voor de tv loopt"

  De vierde scheidsrechter ontnam Mathijssen het zicht, vond hij.

  Er waren afgelopen weekend niet alleen een aantal opmerkelijke resultaten. Trainers, scheidsrechters en spelers van verschillende clubs gaven ons ook voldoende stof voor een artikel met opvallende momenten. Bekijk de meest opvallende video's van speeldag 25.

  Mathijssen ergert zich aan vierde ref: "Als een kind dat voor de tv loopt"

  Westerlo-trainer Jacky Mathijssen zat verveeld met het optreden van de vierde scheidsrechter. Hij vond het vervelend dat de man een aantal keer voor hem stond en zo zijn zicht wegnam. "Vergelijk het met kinderen die voor je tv lopen als je iets interessants ziet. Dan enerveer je je ook zonder dat je het echt meent."

  Video player inladen ...

  Trukkendoos Kagé strooit extra zout in Luikse wonde

  Standard leed zaterdagavond een pijnlijke nederlaag tegen KV Kortrijk. Niet alleen omdat het in eigen stadion 0-3 werd, maar ook omdat Play-off I ver weg is. Hervé Kagé strooide wat extra zout in de Luikse wonde met enkele technische hoogstandjes.

  Video player inladen ...

  Ref Lambrechts gooit munt op hoofd van zijn assistent bij toss

  Dat er vreemde dingen stonden te gebeuren op Sclessin, werd al duidelijk bij de toss.

  Video player inladen ...

  Jans doet het op z'n "Hazards"

  Heeft u de dribbel van Eden Hazard gezien afgelopen weekend tegen Arsenal? Laurent Jans volgens ons wel.  Zijn dribbel leek zowaar nog spectaculairder te worden. Hij kwam van verder en dribbelde meer spelers. Helaas was de zesde speler er te veel aan en volgde er dus geen doelpunt. Geen vermeldingen in de internationale pers dus. Wel hier.

  Video player inladen ...

  Croizet in de voetsporen van Ronaldinho, maar ook dat gaat mis

  Video player inladen ...

  De categorie ongelooflijke missers:

  Niet alle acties waren even lovenswaardig. In de categorie "missers die u gezien moet hebben om ze te geloven" deden Charleroi-speler Bedia en STVV-speler Boli hun duit in het zakje. Watch, but don't learn.  

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...

  Pijnlijk. Dutoit knalt met hoofd tegen de paal

  Video player inladen ...

  Mitrovic krijgt flinke uitbrander van Vanhaezebrouck na de match

  Gent-verdediger Mitrovic bleef op het einde van de match tegen Zulte Waregem lang liggen en moest dus naar de kant voor verzorging. Langs de lijn was hij wonderbaarlijk snel genezen, maar hij mocht niet meteen weer het veld op van ref Delferière. Meteen na zijn terugkeer op het veld kreeg Gent de gelijkmaker aangesmeerd. Hein Vanhaezebrouck leek niet te kunnen lachen met de manier waarop zijn verdediger de zaken had aangepakt en gaf hem een uitbrander na de match.

  Video player inladen ...