• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Super Bowls-commercials 2017: celebrities, spektakel en (poging) tot humor

  U herkent onder meer Justin Bieber en Tom Brady.

  De Super Bowl is niet alleen de hoogmis van de sportevenementen in de Verenigde Staten. Ook de reclame viert zondag een hoogdag. Met naar schatting 150 miljoen televisiekijkers is de Super Bowl een goudmijn voor bedrijven en reclamemakers, en dus doet iedereen extra zijn best om op te vallen. Een greep uit het aanbod van dit jaar.

  Wie zondag een reclamspot wil uitzenden tijdens de Super Bowl betaalt 21st Century Fox tot 5 miljoen dollar voor 30 seconden zendtijd. Vaste ingrediënten zijn elk jaar: bekende gezichten, humor (oordeelt u vooral zelf) en spectaculaire beelden. Dit jaar is daar geen uitzondering op.

  Justin Bieber en (geblesseerde) Gronkowski dansen voor een telecombedrijf

  Coen Brothers regisseren parodie op de film "Easy Rider" (mét Peter Fonda)

  Skittles gaat de "romantische" toer op

  Intel strikt New England-quarterback Tom Brady

  Budweiser moeit zich (onbedoeld) in migratiedebat

  Mister Proper krijgt sexy upgrade

  Comédienne Melissa McCarthy redt de planeet