• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Steven Defour staat mogelijk een paar weken aan de kant met blessure

  Burnley moet het een tijdje zonder Defour stellen (archief).

  Slecht nieuws voor Steven Defour. De speler van Burnley liep dinsdag een hamstringblessure op in de wedstrijd tegen Leicester City. "We wachten nog op meer nieuws", zegt trainer Sean Dyche. "Hij zou meer dan een paar weken buiten strijd kunnen zijn."

  Afgelopen weekend kroonde Steven Defour zich bij Burnley nog tot man van de match met een knappe goal tegen Bristol City, maar dinsdag liep het mis in de competitiewedstrijd tegen Leicester City. De middenvelder moest al na 34 minuten vervangen worden met een hamstringblessure.

  Op zijn persconferentie zei trainer Sean Dyche dat hij een tijdje geen beroep zal kunnen doen op zijn Rode Duivel. "We wachten nog op meer nieuws", zei hij. "Dan zullen we pas weten hoelang hij buiten strijd is, maar het gaat zeker niet om een paar dagen."

  "Het zou om meer dan een paar weken kunnen gaan, dat moeten we nog afwachten."

  Als Defour inderdaad voor langere tijd in de lappenmand ligt, komt de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland mogelijk in het gedrang. Die match staat op 25 maart op het programma.