• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Coucke stunt weer en trakteert zaterdag alle fans: "En als we winnen is het Happy Hour"

  Coucke hoopt op volle tribunes.

  KV Oostende plaatste zich deze week voor de finale van de beker. Bovendien was voorzitter Marc Coucke vorige week jarig. Reden genoeg voor Coucke om morgen alle fans in het stadion te trakteren tijdens de wedstrijd tegen KV Mechelen.

  Dat Marc Coucke nooit om een stunt verlegen zit, is al langer bekend. Nu KV Oostende zich voor het eerst in zijn geschiedenis heeft geplaatst voor de bekerfinale, pakt hij dan ook uit met een nieuwe actie.

  Morgen neemt Oostende het in de eigen Versluys-arena op tegen KV Mechelen - een concurrent in de strijd om Play-off I - en daarom hoopt de kustploeg op een vol huis. "We verwachten iedereen in opperbeste stemming", klinkt het op de website. Met een gratis drankbonnetje voor elke fan zal dat geen probleem zijn.

  Maar daar blijft het niet bij. "Want als we winnen, is het Happy Hour en krijg je voor deze bon niet één, maar twee gratis consumpties." Zo hoopt de KVO-baas de fans 90 minuten hun ploeg te zien vooruitstuwen.

  Marc Coucke kondigde zijn stunt aan op Twitter: