• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ryan: "Zeker niet de comeback waar ik op had gehoopt"

  Mathew Ryan kon niet beginnen met een clean sheet.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Mathew Ryan mocht zich in de halve finales van de Beker van België meteen bewijzen onder de lat bij Racing Genk. Maar de uitschakeling tegen KV Oostende was niet echt de verhoopte droomstart.

  Ryan werd stevig op de proef gesteld in de openingsminuten van de bekerwedstrijd. Bij de derde Oostendse poging, moest de Australische doelman zich een eerste keer gewonnen geven. Meteen goed voor de uitschakeling in de Beker van België.

  "Dit was zeker niet de comeback waar ik op had gehoopt", zei Ryan. "We zijn niet sterk gestart en kregen meteen een doelpunt binnen. Daarna sprokkelden we veel kansen, maar we konden ze niet afwerken. Dat is het verhaal van beide wedstrijden."

  "Of we nog een penalty hadden moeten krijgen? Dat is voetbal. Vandaag hebben we ons deel van het geluk niet gehad. Het is een teleurstelling, maar we hebben een jonge groep die kan leren uit deze ervaring."

  Ryan kwam ook nog even terug op zijn transfer. "Ik moest weer op het veld staan en Genk bood me deze kans aan. Hopelijk kan ik hen een wederdienst bewijzen met enkele sterke prestaties en boeken we samen successen. Ik heb nog veel liefde voor Club Brugge, maar ik wou echt weer spelen en Genk leek me de beste keuze."

  Ryan: "Ik moest weer op het veld staan"

  Video player inladen ...