• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Het is weer koek en ei tussen Coucke en Dutoit: "Hij mag alles tweeten wat hij wil"

  De voorzitter en de doelman zijn weer vrienden.

  Marc Coucke is bijzonder actief op Twitter en dat was gisteren tijdens en na de bekermatch van KVO niet anders. Vorige week tikte hij zijn doelman, William Dutoit, nog op de vingers na een ongepaste retweet. Nu was Dutoit de man van de match en Coucke, niet vies van een beetje zelfspot, maakte van de gelegenheid gebruik om de plooien glad te strijken.

  Coucke en Dutoit leggen het bij op Twitter:

  Vorig weekend verloor KVO met 3-0 en voorzitter Marc Coucke kon het dan ook niet appreciëren dat zijn doelman zijn eigen prestatie in de verf zette door een video van een van zijn eigen reddingen te retweeten.

  Maar na zijn knalprestatie tegen Genk was lof voor de doelman wel op zijn plaats. "Als hij zo blijft keepen, mag hij alles tweeten wat hij wil", schreef Coucke. Humor die ook Dutoit zelf best wel kon appreciëren.

  Om het incidentje helemaal af te sluiten retweette Coucke nog eens de video van de save van Dutoit waarmee het vorig weekend allemaal begonnen was.

  Coucke retweet nu zelf de redding van Dutoit:

  Coucke heeft ook al nieuwe namen bedacht voor zijn Tasmaanse duivels:

  Pairi Daiza, het dierenpark van KVO-voorzitter Marc Coucke, heeft er twee nieuwe bewoners bij. De zeldzame Tasmaanse duivels heten eigenlijk Cradle en Cradoc, maar Coucke wil ze misschien toch nog een andere naam geven...