• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Leicester-aanvaller Ulloa: "Ik voel me verraden door Ranieri"

  Leonardo Ulloa in gelukkigere tijden.

  Leonardo Ulloa, die dit seizoen amper aan de bak komt, wil Leicester City koste wat kost verlaten in deze wintermercato, maar volgens de Argentijn staat trainer Claudio Ranieri een transfer in de weg. "Ik zal niet meer voor deze club spelen", klinkt het kregelig op Twitter.

  Vorig seizoen had Ulloa met zes goals in 33 matchen nog een aandeel in de landstitel van Leicester City, maar dit seizoen zit hij door de stevige concurrentie (van Vardy, Slimani en Okazaki) in de vergeetput. De Argentijn stond nog maar één keer aan de aftrap in de Premier League en scoorde ook nog maar één doelpunt.

  Dat hij voor de competitiematch van morgen tegen Burnley niet op het wedstrijdblad staat (officieel omwille van een blessure) is voor Ulloa de druppel. Op Twitter deelt hij een niet mis te verstane sneer uit aan zijn coach.

  "Met alle respect voor de fans van Leicester, maar ik voel me verraden door Ranieri en in de steek gelaten door de club. Ik zal niet meer voor deze club spelen."

  Tegen Sky Sports verduidelijkte de 30-jarige Ulloa dat hij gefrustreerd is, omdat Leicester niet ingaat op diverse aanbiedingen: "Nu ik geen deel meer uitmaak van de plannen van de club, is het beter dat ik vertrek en ergens anders gelukkig word."

  "De manager vertelt me al drie maanden dat ik bij een bod boven de vijf miljoen pond mag vertrekken, maar serieuze aanbiedingen worden zelfs niet overwogen. Als ik hier blijf, zal dat mijn toekomst beïnvloeden."

  Ulloa uit zijn frustraties wel heel expliciet: