• home
 • video
 • pas verschenen

  Wenger vier matchen naar tribune verbannen na duwincident

  Wenger kreeg het aan de stok met de vierde official.

  Arsenal-trainer Arsene Wenger zal de komende vier wedstrijden niet langs de zijlijn staan in Engeland. Hij is vier matchen geschorst na een incident met de vierde official tijdens de wedstrijd tegen Burnley. De Franse coach werd toen naar de tribune gestuurd en zou assistent-scheidsrechter geduwd hebben.

  Arsenal won afgelopen zondag met 2-1 tegen Burnley, maar Wenger kon na affluiten niet vieren met zijn ploeg. De trainer was al naar de tribunes gestuurd. De Fransman reageerde zijn frustratie af op vierde scheidsrechter Anthony Taylor.

  Hij schold de man de huid vol en zou hem in de spelerstunnel ook geduwd hebben. Wenger gaf zelf achteraf toe dat hij in de fout was gegaan.

  De Engelse voetbalbond legt hem nu een schorsing van vier wedstrijden op. Wenger mag de wedstrijden wel bijwonen, maar mag niet plaatsnemen in de dug-out. Hij moet ook een boete van bijna 30.000 euro betalen.