• home
 • video
 • pas verschenen

  Na mislukte passage bij Essevee trekt Oulare naar Willem II

  Oulare poseert met shirt van zijn nieuwe werkgever.

  Obbi Oulare (21) draagt tot het einde van het seizoen het shirt van Willem II. De Nederlandse eersteklasser bereikte met Watford een akkoord over de spits, die de voorbije maanden werd uitgeleend aan Zulte Waregem.

  Obbi Oulare keerde afgelopen zomer terug naar België, nadat hij bij zijn club Watford te weinig speeltijd had gekregen. Oulare werd uitgeleend aan Zulte Waregem, maar onder Francky Dury kon hij slechts 1 keer scoren in 10 wedstrijden.

  Watford en Zulte Waregem beëindigden dan maar de uitleenbeurt van Oulare, die bij Willem II een nieuwe kans krijgt. "Nederland staat bekend om het aanvallende voetbal. Als spits vind ik dat natuurlijk wel fijn", reageert Oulare op de website van zijn nieuwe werkgever.

  "Mensen denken dat ik door mijn lengte vooral fysiek sterk ben en goed kan koppen, maar ik ben ook een speler met technische kwaliteiten", geeft Oulare, die bij de nummer 12 uit de Eredivisie ploegmaat wordt van Derrick Tshimanga en Jordy Croux.