• home
 • video
 • pas verschenen

  Roeselare trekt Stevance aan als extra wapen

  Helpt Florent Stevance Roeselare aan de promotie?

  De Franse spits Florent Stevance (28) doet het seizoen uit in eerste klasse B bij Roeselare. Charleroi leent hem een half jaar uit. Met Stevance heeft Roeselare een extra wapen voor de promotiewedstrijd naar de Jupiler Pro League.

  Weerzien met coach

  Florent Stevance komt bij Roeselare opnieuw hoofdcoach Arnauld Mercier tegen. Onder de hoede van zijn landgenoot kende Stevance succesvolle seizoenen in tweede klasse bij Boussu Dour (2013-2014) en Seraing (2014-2015).

  Geen succes in Charleroi

  Zijn transfer in de zomer van 2015 naar Charleroi werd geen voltreffer. Vorig seizoen kon Florent Stevance in 24 wedstrijden maar twee keer scoren in de hoogste afdeling. Dit seizoen mocht hij nog geen minuut meespelen in het team van coach Felice Mazzu.