• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wennen in Baal: twee nieuwe truitjes en Van der Haar bij ander team

  Twee nieuwe truitjes in het veld vanaf vandaag.

  In de GP Sven Nys is het altijd uitkijken naar wat er op 1 januari verandert in het veldrijden. Zo krijgen we straks twee nieuwe truitjes te zien op de Balenberg. Ook Lars van der Haar verdedigt vanmiddag de kleuren van zijn nieuwe ploeg. Ontdek hier wat er vanaf vandaag anders is.

  Nieuwe ploeg en nieuwe fiets voor Wout van Aert

  Het is vandaag voor Wout van Aert zijn eerste werkdag bij zijn nieuwe ploeg Crelan-Charles. Dat team maakt deel uit van de procontinentale wielerploeg Veranda's Willems-Crelan van Nick Nuyens. In het zog van Van Aert maken ook Tim Merlier, Jappe Jaspers, Stan Godrie en ploegleider Niels Albert de overstap.

  Van Aert zal uiteraard nog altijd heel herkenbaar zijn in zijn regenboogtrui, maar Merlier en co fietsen vanaf vandaag rond in een zwart-groene outfit. De ploegwissel houdt ook in dat Van Aert zijn Colnago moet inruilen voor een Felt. Afwachten of die fietswissel gevolgen heeft.

  Wout van Aert steekt "in het nieuw"

  Nys verwelkomt Van der Haar bij Telenet-Fidea

  Lars van der Haar heeft Giant-Alpecin vaarwel gezegd en verdedigt vanaf vandaag de kleuren van Telenet-Fidea. Bij de ploeg van Sven Nys wordt hij de kopman, samen met Europees kampioen Toon Aerts.

  Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, met ploegleider Vannoppen

  Tom Vannoppen maakt zijn rentree in het veld. Hij wordt ploegleider van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, de ex-ploeg van Wout van Aert. Vannoppen heeft er onder meer Jens Adams en Rob Peeters onder zijn hoede. Het groen in de truitjes verdwijnt. Wie Adams of Peeters zoekt, moet vanaf nu uitkijken naar een zwart shirt met bordeaux-oranje flanken.