• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ex-crosser Vannoppen wordt trainer bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

  Een nieuwe uitdaging voor Tom Vannoppen.

  Tom Vannoppen gaat opnieuw aan de slag in het veldritwereldje. De 38-jarige ex-veldrijder wordt coach bij het nieuwe team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, het kleine broertje van de nieuwe ploeg van Wout van Aert.

  Vanaf 1 januari spreken we niet meer van Crelan-Vastgoedservice. Wout van Aert wordt het uithangbord van het procontinentale Verandas's Willems-Crelan, onder meer Jens Adams en Rob Peeters gaan aan de slag bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.

  Niels Albert wordt ploegleider van het team van Wout van Aert, maar blijft ook verbonden aan het project rond Adams en Peeters. Daar krijgen Albert en Johan Verstrepen de steun van Tom Vannoppen, die vooral met de veldrijders zal werken.

  Vannoppen was tussen 1999 en 2007 een van de uitdagers van Sven Nys, Bart Wellens en Mario De Clercq. Hij werd tweede op het wereldkampioenschap in Zolder in 2002.