• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Thorgan Hazard nodigt voetbalvrienden uit op zijn kersthuwelijk

  Veel bekend voetbalvolk op het huwelijk van Hazard.

  Thorgan Hazard stapte op Kerstmis in het huwelijksbootje met zijn vriendin Marie Kindermans. Zijn voetballende broers Eden en Kylian zaten strak in het rode pak en ook heel wat ex-ploegmaats van Zulte Waregem kwamen naar het feest. Ondanks het drukke voetbalprogramma van de aanwezige gasten werd het blijkbaar toch gezellig.

  Foto's van het feest:

  Huwelijksreis naar Marbella

  Veel tijd om van hun huwelijk te genieten hebben de tortelduifjes niet. Thorgan Hazard vertrekt met zijn ploeg Borussia Mönchengladbach op stage naar Marbella. Daar zal hij veel van de genodigden trouwens al terugzien want hij speelt daar een oefenmatch tegen zijn ex-club Zulte Waregem.