• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Flipkens zwaait beste vriendin Ivanovic uit: "Ik zal de onderonsjes missen"

  Vriendinnen op en naast de baan.

  Ex-nummer 1 Ana Ivanovic kondigde gisteren haar afscheid aan. Kirsten Flipkens zal de Servische missen, zowel op als naast de baan. "Ik ben zo trots op je", schrijft ze op Instagram bij een mooie foto van de twee dames. "Ik zal onze gesprekken en onze grappen missen."

  Kirsten Flipkens en Ana Ivanovic speelden geregeld een dubbelpartij samen, maar waren ook naast het tenniscourt goeie vriendinnen. "Gefeliciteerd met je prachtige carrière. Je bent een grote kampioene, maar een nog groter persoon", schreef onze landgenote op Instagram.

  "Het was een plezier om samen met je en tegen je te spelen. Sinds onze eerste wedstrijd bij de junioren op Wimbledon in 2003 tot je laatste wedstrijd in Hyderabad op 10 december. Ik wil je bedanken voor alle fantastische momenten en herinneringen die we samen gedeeld hebben."

  "Het was een eer om je als collega te hebben, als trainingsmaatje, als concurrent, maar bovenal als beste vriendin. Ik zal onze gesprekken en grappen missen."

  De mooie woorden van Flipkens: