• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Twee Colombiaanse verdedigers op weg naar Club Brugge

  Helibelton Palacios (links) en German Mera (rechts).

  Krijgt José Izquierdo straks het gezelschap van 2 landgenoten bij Club Brugge? Volgens de Colombiaanse media zijn de transfers van Helibelton Palacios en German Mera rond. "Maar van een definitief akkoord is er nog geen sprake", meldt Club Brugge aan Het Laatste Nieuws.

  Voor Club Brugge is de Zuid-Amerikaanse al vaker een goudmijn gebleken. Andres Mendoza, Carlos Bacca, Ronald Vargas, José Izquierdo... ze braken allemaal door in Jan Breydel. Sluiten de Colombianen Helibelton Palacios en German Mera zich aan bij dat rijtje?

  Helibelton Palacios is een 23-jarige rechtsachter, die deelnam aan de Spelen in Rio en eind 2015 debuteerde bij de Colombiaanse nationale ploeg tegen Argentinië (foto). German Mera (26), ploegmaat van Palacios bij Deportivo Cali, is een centrale verdediger.

  De Colombiaanse media en Deportivo Cali zelf melden dat de transfer van het Colombiaanse duo al rond is. Club Brugge bevestigt in HLN dat de onderhandelingen lopen, maar "van een definitief akkoord of medische testen is er nog geen sprake".