• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Transfer van doelman Kalinic naar Gent lijkt in kannen en kruiken

  Kalinic (m.) is op weg naar AA Gent.

  AA Gent heeft zijn gewenste versterking tussen de palen zo goed als zeker te pakken. Doelman Lovre Kalinic (26) zat vanavond tijdens Racing Genk-AA Gent in de buurt van het Gentse bestuur in de tribunes.

  Lovre Kalinic (26) moet bij AA Gent de keeperskwestie oplossen. Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck roteerde de voorbije weken met zijn doelmannen en lijkt niet helemaal tevreden over Jacob Rinne en Yannick Thoelen.

  Kalinic, zesvoudig international bij Kroatië en afgelopen zomer in de Kroatische EK-selectie, moet de eerste doelman van AA Gent worden. Hij verlaat Hajduk Split en zou ongeveer 3 miljoen euro gekost hebben. Dat zou meteen een recordbedrag zijn voor Gent.