• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Met toeschouwer LeBron James loopt Cleveland een blauwtje

  LeBron James keek toe vanuit de tribune.

  De Cleveland Cavaliers zijn afgelopen nacht met de billen bloot gegaan tegen de Detroit Pistons. Sterspeler LeBron James kreeg rust en trok een zuur gezicht in de tribune.

  Als LeBron James niet op het parket staat, zijn de Cleveland Cavaliers maar een schim van zichzelf. Drie keer al kreeg de 31-jarige vedette rust en drie keer verloor Cleveland. Ook tegen de Detroit Pistons, afgelopen nacht.

  LeBron James mocht na de gewonnen topper tegen Golden State Warriors een plekje innemen in de tribune. Maar echt genieten kon hij niet. Cleveland ging tegen Detroit de boot in met 106-90, maar voert wel nog altijd de Eastern Conference aan.

  VIDEO: Enkele acties uit het duel tussen Detroit en Cleveland