• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Laatste kans: Bied op shirts van Frank de Boer of Franky Van der Elst en steun de Damiaanactie

  Voor de derde keer op een rij slaan de Pro League en de Damiaanactie de handen in elkaar om te scoren in de strijd tegen lepra en tbc. Ook de analisten van Extra Time tonen hun goed hart. Bied tot middernacht op een van de acties en draag zo je steentje bij aan de Damiaanactie.

  Vandaag is de laatste dag om te bieden op de acties van de Damiaanactie. De veilingen zijn tot nu toe een groot succes. Gisteren werd de kaap van 70.000 euro gerond. Het populairste shirt is dat van Anderlecht-speler Youri Tielemans. Daar werd al 1.000 euro voor geboden. Ook Teodorczyk en Vossen zijn populair.

  Ook de analisten van Extra Time doen hun duit in het zakje. Vooral de wedstrijd aan de zijde van Peter Vandenbempt scoort goed. Daar heeft een fan al 3.000 euro voor over. Wie nog een tips wil van Wesley Sonck moet daar ook al meer dan 1.000 euro voor neertellen.

  Bieden kan hier nog tot middernacht.

  Degryse biedt shirt van Frank de Boer van WK 1994 aan

  Marc Degryse heeft een speciaal shirt uit zijn kast gehaald voor de Damiaanactie. Met het hoogste bod kunt u het shirt dat Frank de Boer droeg in de legendarische Derby der Lage Landen op het WK 1994 in huis halen.

  U kunt op deze pagina bieden.

  Video player inladen ...

  Beleef een wedstrijd aan de zijde van Peter Vandenbempt

  Ga een hele wedstrijd voor en achter de schermen met onze radioman Peter Vandenbempt. Voorbereiding, commentaar geven bij de wedstrijden en interviews nadien: beleef een hele wedstrijd vanaf de eerste rij.

  U kunt op deze pagina een bod uitbrengen.

  Krijg training van Wesley Sonck

  Wesley Sonck, een van de vaste analisten in Extra Time, biedt zijn diensten aan aan de hoogste bieder. De ex-spits van onder meer Genk, Ajax, Club Brugge, Mönchengladbach, Lierse, Germinal Beerschot, RWDM en Waasland-Beveren geeft in ruil een training aan een (jeugd)ploeg.

  U kunt bieden op deze pagina.

  Bemachtig het Rode Duivels-truitje van Franky Van der Elst

  Franky Van der Elst heeft ook een aandenken aan het WK 1994 bovengehaald. Hij schenkt een eigen shirt van de Rode Duivels uit de aanloop naar dat WK aan.

  Breng op deze pagina uw bod uit.