• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Doelman Henkinet heeft weer een club: hij tekent bij OHL

  Henkinet gaat de concurrentie aan met Gillekens.

  Drie maanden na zijn ontslag bij Waasland-Beveren heeft Laurent Henkinet een nieuwe werkgever gevonden in eerste klasse B. De doelman heeft bij Oud-Heverlee Leuven een contract getekend tot het einde van het seizoen.

  Eind september moest Laurent Henkinet opkrassen bij Waasland-Beveren nadat bekend raakte dat de doelman had gegokt op wedstrijden van zijn eigen ploeg waarin hij bovendien ook zelf tussen de palen stond. Zijn contract werd met onmiddellijke ingang verbroken en sindsdien zat de keeper zonder club.

  Nu heeft hij een nieuwe sportieve uitdaging gevonden in 1B bij Oud-Heverlee Leuven. Hij tekende aan Den Dreef een contract tot het einde van het seizoen.

  Daar was een plaatsje vrij nadat Ram Strauss na amper een half seizoen de club al verliet. Henkinet moet in Leuven nu de concurrentie aangaan met eerste doelman Nick Gillekens.