• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van der Poel: "Ik werd in de kant gereden en kan daar niet mee lachen"

  Van der Poel had pech in Zolder.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Van der Poel had pech in Zolder.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Mathieu van der Poel had zijn dagje niet op het circuit van Heusden-Zolder. De Nederlandse kampioen kwam al snel in de problemen na een hapering, maar wijst een collega met de vinger. "Ik zal het zeker onthouden", klonk het meteen na de cross.

  "Ik was goed vertrokken, maar werd aan de kant gereden. Daar kon ik echt niet mee lachen. Wat ik daarmee bedoel? Ik zal geen namen noemen, maar ik weet wie het gedaan heeft en zal dat zeker onthouden", reageerde Van der Poel bij Sporza.

  "In dat gedrum reed ik ook mijn schoen stuk en na mijn schoenwissel wist ik dat ik voor het podium moest gaan. Ik reed op de derde plaats, maar had ook nog eens een lekke band. Het had toen weinig zin om nog moeite te doen."

  "Door pech achteruitgeslagen worden is iets waar ik het moeilijker mee heb dan op mijn waarde geklopt te worden. Ik was geen 100 procent, maar moest meteen achtervolgen."

  Een "schuldbekentenis" van Michael Vanthourenhout?