• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Conte laat Batshuayi één seconde spelen: "Hij wordt niet uitgeleend"

  Batshuayi (archief) kreeg geen basisplaats.

  Michy Batshuayi hoopte door de schorsing van Diego Costa op een eerste basisplaats in de Premier League voor Chelsea, maar coach Antonio Conte liet de Rode Duivel slechts in de 93e minuut invallen.

  Chelsea kon vandaag niet rekenen op Diego Costa en N'Golo Kanté. "Iedereen wilde zien hoe we het zonder hen zouden doen en met deze overwinning hebben we iedereen dus een goeie boodschap gegeven", legde Chelsea-coach Antonio Conte uit.

  Michy Batshuayi hoopte vooraf vurig op een basisplaats, maar kwam van een kale reis terug. Pas in de extra tijd mocht de Rode Duivel Eden Hazard aflossen, maar door de festiviteiten na de 3-0 stond Batshuayi uiteindelijk slechts één seconde op het veld.

  "Het is de eerste keer dat we zonder echte diepe spits hebben gespeeld. Maar dat betekent niet dat we Michy vergeten zijn."

  "Hij is een jonge en talentvolle speler. Ik probeer de beste keuze voor de ploeg te maken, maar ik ben ervan overtuigd dat hij in de toekomst speelgelegenheid zal krijgen."

  "We hebben hem nodig en hij zal niet uitgeleend worden. Hij is een zomertransfer en dan zou zijn vertrek een nederlaag voor mij en de club zijn."

  Batshuayi bedankt fans voor de steun: "Kop op en sterk blijven"