• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Galatasaray-speler steekt agenten hart onder de riem na doelpunten

  30 agenten lieten het leven bij de aanslagen in Istanboel.

  Een dag na de dubbele bomaanslag in Istanbul heeft Galatasaray met 3-1 gewonnen van Gaziantepspor. Yasin Öztekin scoorde drie keer voor de thuisploeg en betrok de aanwezige agenten bij de "viering" van zijn goals. Een mooi eerbetoon aan de 30 agenten die het leven lieten bij de aanslag.

  Istanbul werd zaterdag opgeschrikt door een dubbele bomaanslag vlak bij het stadion van Besiktas. Die aanslag kostte 38 mensen het leven, 30 daarvan waren politieagenten.

  Ook tijdens Galatasaray-Gaziantepspor waren de aanslagen niet veraf. De emotionele Yasin Öztekin stak de aanwezige politieagenten in het stadion van Galatasaray een hart onder de riem door ze te omhelzen na zijn goals. Vlak voor het eerste fluitsignaal gingen de spelers van de thuisploeg ook de aanwezige agenten groeten.

  Foto's van het eerbetoon: