• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hommeles op Sclessin: Ajax-fans gooien vuurpijlen op veld en in Standard-vak

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Standard-Ajax werd na vijf minuten eventjes stilgelegd nadat Nederlandse fans vuurpijlen en voetzoekers hadden afgestoken in het Luikse stadion. Eén pijl belandde zelfs in een vak met Standard-fans. In hun eerdere ontmoeting in deze Europa League hadden de Standard-supporters de ArenA ook al in vuur en vlam gezet (zie "Lees ook").

  Na de incidenten afgelopen weekend tijdens Charleroi-Standard was het vanavond tijdens Standard-Ajax na vijf minuten opnieuw prijs. De fans van Standard waren deze keer niet betrokken bij de ongeregeldheden.

  Supporters in het vak van Ajax gooiden vuurpijlen op het veld én in een vak met fans van Standard. Ajax-aanvoerder Klaassen maande de Nederlandse fans aan tot rust, maar scheidsrechter Madden stuurde de spelers toch eventjes naar binnen. Na enkele minuten kon de wedstrijd hervat worden.

  Filmpje en foto's van het vuurwerk in Sclessin

  Video player inladen ...