• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Real Madrid: "We vragen respect voor een uitzonderlijke speler als Cristiano Ronaldo"

  Cristiano Ronaldo.

  Real Madrid heeft in een bericht op zijn officiële website zijn steun uitgesproken voor zijn Portugese sterspeler Cristiano Ronaldo. De club vraagt respect voor een speler met "uitzonderlijke kwaliteiten".

  Cristiano Ronaldo zou volgens het klokkenluidersplatform Football Leaks voor 35 miljoen euro aan belastingen ontdoken hebben door toekomstige sponsorgelden naar een schijnonderneming op de Britse Maagdeneilanden te hebben gesluisd.

  De advocaten van Ronaldo hebben bevestigd dat er een onderzoek van de Spaanse fiscus aan de gang is. Real Madrid neemt het alvast op voor zijn Portugese vedette.

  "Real Madrid eist respect voor een uitzonderlijke speler als Cristiano Ronaldo. Zijn gedrag is altijd een voorbeeld geweest voor de hele club. Van de Spaanse belastingdienst hebben we trouwens een attest gekregen dat Ronaldo altijd aan al zijn verplichtingen voldaan heeft."

  Straks nog de groepszege als inzet

  Ronaldo en Real Madrid (11 punten) nemen het woensdagavond (20.45u) op de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League in eigen huis op tegen Borussia Dortmund (13 punten). Beide teams zijn al gekwalificeerd voor de volgende ronde en strijden enkel nog om groepswinst.