Ga naar de inhoud

Loop met Vangramberen, Wuyts en Vandenbempt voor de Warmste Week

 wo 7 december 2016 17:48
Je mag zo veel toertjes lopen als je zelf wilt.
Tussen 18 en 23 december kunt u uw steentje bijdragen voor de goeden doelen van de Warmste Week. Hoe? Heel eenvoudig. Door te lopen. En je doet dat niet alleen, maar in aanwezigheid van onze Sporza-commentatoren.

Zo zullen Maarten Vangramberen en Peter Vandenbempt het parcours in Leuven onveilig maken op 22 december. Michel Wuyts zou dat normaal ook doen, maar moet verstek geven. 

"Ik word die dag 60 jaar. En omdat ze dan allerlei toeren met me willen uithalen, kies ik voor een andere dag. Ik loop in Hasselt op 19 december, ook mooi."

Lopen als verslaving

Maarten Vangramberen fietst of loopt elke dag. Dat vertelt hij aan StuBru-presentator Stijn Vlaeminck.

"Het is een verslaving. Ik kan niet meer zonder. Als ik niet ben gaan lopen, word ik ambetant en sturen ze me thuis de deur uit."

Ook bij Michel Wuyts horen we dezelfde geluiden. "Als ik twee dagen niet geweest ben, heb ik een probleem als het ook op dag drie niet meer lukt. Dan ga ik peuteren tot ik een opening vind in mijn agenda."

Michel en Maarten durven samen al eens een looptochtje te maken.

"Zaterdag op de cross in Duitsland nog. Om halfacht 's ochtends stonden we klaar om 2 rondjes rond het plaatselijke meer te maken. Iedereen lag nog te slapen.", aldus Maarten.

Michel Wuyts: "We hebben de dag zien geboren worden. Het is ook leuk om te gaan lopen met iemand die je zoon kan zijn. En het straffe is dat hij me niet kwijt speelt."

Vangramberen bevestigt: "Michel is toch wel snel. Het eerste rondje is meestal traag, hij is een diesel. Maar in het tweede rondje gaat het tempo toch de hoogte in. Hij heeft me een paar keer pijn gedaan, maar me er nog nooit afgekletst."

Het Warmathon-schema

  • Zondag 18 december: Warmathon in Brussel
  • Maandag 19 december: Warmathon in Hasselt
  • Dinsdag 20 december: Warmathon in Brugge
  • Woensdag 21 december: Warmathon in Antwerpen
  • Donderdag 22 december: Warmathon in Leuven
  • Vrijdag 23 december: Warmathon in Gent 

https://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/schrijf-je-in-voor-de-warmathon