• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sloetski stopt ermee bij CSKA Moskou na de match tegen Tottenham

  Leonid Sloetski heeft zijn buik vol van CSKA Moskou.

  Leonid Sloetski stapt na 7 seizoenen zelf op bij CSKA Moskou. Sloetski lag na enkele povere resultaten onder vuur bij de fans, al blijft hij wel populair bij de clubleiding. "De poorten van CSKA zullen altijd openstaan voor Leonid", klinkt het.

  Leonid Sloetski won sinds 2009 drie Russische titels, twee bekers en twee Supercups met CSKA Moskou. Vorig seizoen werd de 45-jarige Rus nog op de schouders getild door de fans na de titel, maar na enkele slechte resultaten (CSKA Moskou staat 3e in de stand) was Sloetski uit de gratie van de supporters gevallen.

  Sloetski houdt dan maar de eer aan zichzelf. De match van morgen tegen Tottenham wordt zijn laatste op de CSKA-bank.

  Het bestuur van de club respecteert de beslissing van Sloetski, maar laat wel weten dat "de poorten van de club altijd open zullen staan".

  Opvallend is dat Sloetski nu zonder werk zit, terwijl hij enkele maanden geleden nog twee jobs combineerde. Tot en met het EK was hij immers ook bondscoach van Rusland, maar na het debacle in Frankrijk gooide Sloetski ook daar de handdoek.