• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Preud'homme mist Izquierdo tegen Kopenhagen: "Hij heeft een heupblessure"

  Michel Preud'homme wil wat andere spelers aan het werk zien tegen Kopenhagen.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Michel Preud'homme wil wat andere spelers aan het werk zien tegen Kopenhagen.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  José Izquierdo zit niet in de selectie van Michel Preud'homme voor de laatste Champions League-wedstrijd van Club Brugge, woensdagavond tegen Kopenhagen. De Colombiaan heeft tegen Oostende een blessure opgelopen.

  Voor Club Brugge staat er tegen Kopenhagen niks meer op het spel, al zijn de spelers er na de 0 op 15 wellicht op gebrand om de fans een mooi afscheid van de Champions League te gunnen. Coach Michel Preud'homme kan daarbij alvast niet rekenen op sterkhouder José Izquierdo.

  "Izquierdo blijft niet uit voorzorg aan de kant, hij kan gewoon niet spelen", vertelt Preud'homme. "Hij heeft tegen Oostende een blessure aan zijn heup opgelopen." Naast de Colombiaan liggen ook Engels, De Bock en Diaby nog in de lappenmand.

  "Ik ga ook enkele andere jongens met lichte blessures of jongens die al veel gespeeld hebben, laten rusten. Zo kan ik ook meteen zien of de andere spelers het niveau aankunnen. Dan weten we of we in de toekomst nog op hen kunnen rekenen."

  Voor Club Brugge staat er morgen niks meer op het spel. "Gezien onze positie is de match tegen Anderlecht van volgend weekend belangrijker", geeft Preud'homme toe. "We kunnen ons niet meer kwalificeren, maar dat wil niet zeggen dat we de wedstrijd tegen Kopenhagen als een verplicht nummer zien."

  "We willen graag de nul wegwerken. Ik vind dat we al veel pech gehad hebben en dat we meer hadden verdiend. Maar de cijfers zijn wat ze zijn. Je krijgt niet altijd een beloning voor de geleverde inspanningen."