• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Probeerde Copa supportersbrandjes te blussen of het veld te verwarmen?

  Barry Boubacar Copa in actie tijdens Genk-Lokeren.

  Meer dan goed is voor het Belgische voetbal domineerden randzaken de gesprekken afgelopen weekend. Behalve onaanvaardbaar supportersgedrag en niet-werkende veldverwarmingen waren er gelukkig ook minder controversiële momenten die opvielen.

  Tom Boudeweel geeft commentaar bij een bewogen Charleroi-Standard

  Video player inladen ...

  Een plasje achter doel

  Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Maar niet voor Barry Boubacar Copa. De flamboyante doelman van Lokeren beleefde gisteren een opmerkelijk avondje door met zijn team de drie punten te sprokkelen in Genk en gaf die overwinning een speciaal tintje door na de 1-2 van ploegmaat Bolbat een plasje te doen tegen de reclameborden. "Te veel gedronken voor de wedstrijd", verklaarde de Ivoriaan.

  Te laat geleverde brander levert opvallend kleurenpalet op in Genk

  Het veld van Racing Genk was gisterenavond een helft wit en een helft groen. Het gevolg van een nieuwe, maar onvolledige veldverwarming volgens de club. Een brander werd te laat geleverd, waardoor de installatie niet opgezet kon worden. De winterzon deed haar best, maar raakte niet verder dan een helft. 

  Video player inladen ...

  Myny blesseert zich na een wel heel vreemde valpartij

  Video player inladen ...

  Ieder diertje zijn pleziertje: de dab of een middenvinger

  Bij Anderlecht vierden Teodorczyk en Boeckx de overwinning op Kortrijk met een middenvinger. Trossard en Walsh van Racing Genk vierden het openingsdoelpunt van die eerste met een meer eigentijdse "dab".

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...

  Tifo in Sint-Truiden: "Truieneers e ras apaot"

  Video player inladen ...