• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nainggolan neemt twijfels weg: "Ik blijf bij Roma"

  Nainggolan blijft het shirt van Roma dragen.

  Radja Nainggolan speelde zich gisteren nog wat meer in de harten van de fans van AS Roma met een hoofdrol in de derby tegen Lazio. In een interview met Roma Radio, het officiële clubkanaal, geeft de Rode Duivel aan dat zijn toekomst in Rome ligt.

  Radja Nainggolan (28) kan dankzij zijn sterke prestaties op het Romeinse middenveld al een tijdje rekenen op de belangstelling van meerdere Europese topclubs. Onder meer Chelsea zou nadrukkelijk hengelen naar de diensten van Nainggolan.

  Maar de middenvelder, die zijn sterke derby gisteren bekroonde met de 2-0, heeft vandaag laten weten dat zijn toekomst bij AS Roma ligt.

  "Ik had een andere beslissing kunnen nemen, maar ik heb ervoor gekozen om hier te blijven. Ik voel me hier goed en ik voel me hier gerespecteerd. Al de rest komt op de tweede plaats", was de duidelijke boodschap van Nainggolan.

  Een warm onthaal voor de Roma-spelers op de maandagtraining