• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mehdi Bayat: "Charleroi zal elke beslissing aanvaarden"

  Mehdi Bayat: "We moeten de gevolgen dragen."

  Mehdi Bayat, algemeen directeur van Charleroi, reageerde sereen na de heisa rond Charleroi-Standard. "De ref heeft gewoon het reglement toegepast", zei Bayat. "Na vorig seizoen hebben we gesproken met de fans, maar blijkbaar zijn we niet duidelijk geweest."

  “Vanavond is gewoon een kopie van wat er vorig jaar is gebeurd. Alleen is de wedstrijd nu wel definitief gestaakt”, verwijst Mehdi Bayat naar eerdere problemen. “Ik ben ontgoocheld, maar de scheidsrechter heeft gewoon het reglement toegepast."

  “Na de problemen van vorig seizoen hebben we gesproken met de supporters om hen bewust te maken. Blijkbaar is onze boodschap niet aangekomen."

  "Onze boodschap is niet gehoord. We moeten een oplossing vinden om zulke wedstrijden in normale omstandigheden te kunnen afwerken.”

  “Het is niet logisch dat het leven van een doelman of een andere speler in gevaar wordt gebracht. Ik heb duidelijk gemaakt aan de supporters dat ze er zijn om hun ploeg te steunen en niet om een rol te spelen in de wedstrijd."

  "Het is de taak van de supporter om hun eigen ploeg vooruit te stuwen, dat hebben de fans van Charleroi en Standard niet gedaan vandaag.”

  “De scheidsrechter heeft het reglement toegepast en we moeten de gevolgen dragen. Ik wil niet het debat openen over wat er over de match moet beslist worden. Charleroi zal die beslissing aanvaarden. Beide kampen zijn verantwoordelijk voor wat er gebeurd is.”