• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Appeltaart voor Van der Haar, frieten voor Vantornout en een autorace voor Walsleben

  Wat doen de veldrijders vanmiddag nu de Wereldbekerveldrit in Koksijde afgelast is wegens het stormweer? Dat verklappen ze zelf op de sociale media.

  Duinenwandeling en appeltaart met chocomelk

  Lars van der Haar is in de duinen gebleven om te stappen. Na de wandeling met hond en wederhelft is het tijd voor appeltaart en chocomelk.

  Frieten voor familie Vantornout

  Klaas Vantornout trakteert zijn familie op een friet met stoofvlees. Na het frituurbezoek kruipt de tweevoudige Belgische kampioen op zijn fiets om zich af te vragen waar de wind gebleven is.

  Walsleben waant zich in autorace

  Philipp Walsleben rijdt een rondje met zijn sportauto. "Zondag, 15u. Ik sta op de vierde lijn. Als het groen wordt, gaan we van start. Het is anders vandaag", merkt de Duitser op.

  Supporters zetten koers naar Het Kuipke

  De supporters van Europees kampioen Toon Aerts en zijn jongere broer Thijs hebben een goed alternatief voor de Wereldbekerveldrit. De bus maakt rechtsomkeer naar de Gentse Zesdaagse in Het Kuipke.

  Zondag sportdag voor Sven Nys

  Sven Nys is en blijft ook na zijn profcarrière een sportdier. De manager van de Telenet-Fidea-ploeg maakt van de afgelasting in Koksijde gebruik om zijn conditie te onderhouden.

  Van Aert draait achtjes in het zand

  Wout van Aert had vanmiddag graag een nieuwe zege geboekt in de Wereldbeker. De wereldkampioen draait dan maar achtjes in het zand. "Het blijft een vreemde zondagnamiddag", geeft hij mee op Instagram.