• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Barcelona kan tegen Malaga niet rekenen op zieke Messi

  Behalve Messi mist Barcelona ook onder anderen Suarez en Iniesta.

  Lionel Messi heeft in laatste instantie moeten afzeggen voor de competitiewedstrijd van vanmiddag tegen Malaga. De 29-jarige Argentijnse aanvaller is ziek. Behalve Messi mist Barça vanmiddag ook onder anderen Luis Suarez (geschorst) en Andres Iniesta (geblesseerd).

  Lionel Messi moest eerder deze week al overgeven op het vliegtuig van Buenos Aires naar San Juan. Met de Argentijnse nationale ploeg speelde Messi twee WK-kwalificatiematchen, tegen Brazilië en Colombia.

  Als Barcelona vanmiddag wint tegen Malaga, dan springt het minstens voor even over Real Madrid naar de leiding in de Primera Division. De club uit de Spaanse hoofdstad speelt vanavond de derby tegen het Atletico van Rode Duivel Yannick Carrasco.