• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: 10 jaar geleden won Club Brugge voor het laatst op Stayen

  Balaban scoorde in de 92e minuut.

  Vanavond ontvangt STVV Club Brugge. Het is al tien jaar geleden dat Club Brugge nog eens kon winnen op Stayen. Toen scoorde Bosko Balaban in de 92e minuut. Ook in 1989 werd het een memorabel duel, met dank aan Geert Hoebrechts.

  2006: Bosko Balaban bezorgt Club Brugge zijn laatste overwinning op Stayen

  Op 17 september 2006 lijkt Sint-Truiden in eigen huis op weg naar een 2-1-zege tegen Club Brugge. Maar in de slotfase kantelt de partij nog volledig. Vijf minuten voor tijd kopt Philippe Clement een vrijschop van Bosko Balaban binnen, in de allerlaatste minuut dient de Kroaat zelf de genadeslag toe. Met die overwinning weet Club Brugge een crisis te vermijden.

  Video player inladen ...

  1989: Hoebrechts is de schrik van Brugse verdediging

  In 1989 opent Franky Van der Elst na 28 minuten de score voor Club Brugge. Amper drie minuten later volgde de gelijkmaker en nog voor de rust klom STVV op voorsprong. Na de rust zou de thuisploeg nog drie keer scoren. 5-1 werd het uiteindelijk, vooral met dank aan Geert Hoebrechts, die twee keer scoorde en zijn ploeg op sleeptouw nam.

  Video player inladen ...