• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Koeman: "Lukaku kan ook met Everton strijden om de titel"

  Lukaku scoorde dit seizoen al zeven keer.

  Everton-trainer Ronald Koeman heeft de puntjes op de i gezet na het gespeculeer over een eventueel vertrek van Romelu Lukaku. "Everton zal nog groeien. Hij kan met onze club ook meedoen voor de prijzen."

  Romelu Lukaku is opnieuw bezig aan een sterk seizoen bij Everton en dus wordt er her en der al gesproken over een transfer. Maar volgens trainer Koeman moet de Belg geen andere oorden opzoeken om zijn dromen waar te maken.

  "Het is logisch dat er veel interesse is voor Lukaku. Uiteindelijk is het zijn beslissing, maar ik wil Lukaku zo lang mogelijk bij Everton houden. We willen hem graag tonen dat deze club nog zal groeien. Everton zal een grote club worden die meedoet voor de prijzen."

  "Als Everton op dit niveau zou blijven, is het uiteraard niet goed voor Lukaku om zijn hele carrière hier te blijven. Hij is een van de beste spitsen en is ook nog altijd maar 23. Maar het is de bedoeling dat hij ook met deze club de titel zal kunnen winnen."