• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Keane volgt het voorbeeld van Gerrard en verlaat LA Galaxy

  Waar de 36-jarige Keane nu naartoe trekt, is onduidelijk.

  Jelle Van Damme ziet nog een ploegmaat vertrekken bij LA Galaxy. Robbie Keane (36) heeft beslist zijn contract bij de Amerikaanse club niet te verlengen. Waar de Ierse spits nu gaat voetballen, is onduidelijk.

  Keane tekende in de zomer van 2011 voor LA Galaxy. Hij werd drie keer kampioen, maar besloot nu toch zijn contract, dat volgende maand afloopt, niet te verlengen.

  "Het was voor mij een voorrecht geschiedenis te kunnen schrijven met deze prachtige club. Drie keer de titel winnen, meer dan 100 doelpunten scoren en uitgeroepen worden tot beste speler van 2014, het zijn verwezenlijkingen waar ik later met trots aan zal terugdenken. Ik ga hier weg met herinneringen die mij voor altijd zullen bijblijven. Ik heb echt genoten van elke minuut bij LA Galaxy."

  Waar de 36-jarige aanvaller nu gaat voetballen, is nog onduidelijk. Keane is de tweede speler die deze week de deur in LA achter zich dichttrekt. Eerder kondigde ook Steven Gerrard zijn vertrek aan.