• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De geluksbrenger van Kenny De Ketele in Gent: broer Benny

  Broederliefde.

  Kenny De Ketele staat na 3 dagen aan de leiding in Gent. En dat heeft hij misschien wel te danken aan zijn grote broer Benny. Die kwam speciaal van Guatemala naar Het Kuipke om te supporteren. "Ik wil hem niet teleurstellen."

  Kenny De Ketele kan op veel steun rekenen in Het Kuipke, maar het zijn vooral de aanmoedigingen van zijn grote broer die hem motiveren. Benny De Ketele woont in Guatemale, maar kwam voor de Zesdaagse nog eens naar België.

  "Het is voor het eerst sinds jaren dat hij hier is", vertelt Kenny op regiozender AVS. "Misschien ben ik daardoor wel zo sterk." Ook op Instagram postte hij een foto. "Mijn broer heeft me heel veel geleerd. Ik wil hem niet teleurstellen."

  De bewondering is wederzijds, want Benny De Ketele is uiteraard erg trots op zijn broer. "Ik ben erbij van toen hij piepjong was. Hij is al een heel jaar goed bezig. Al een hele carrière eigenlijk. En mijn aanwezigheid hier helpt ongetwijfeld."

  Kenny en Benny op de Zesdaagse: