• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Dronken Rooney? Wat bij de nationale ploeg gebeurt, blijft bij de nationale ploeg"

  Mourinho tilt niet zwaar aan het uitstapje van Rooney.

  De Engelse tabloids hebben een vette kluif aan de dronken escapades van Wayne Rooney. Maar na de steun van Jürgen Klopp neemt nu ook José Mourinho het op voor de spits. "Ik moei mij niet met de nationale ploeg."

  Rooney zette vorig weekend na de 3-0-overwinning tegen Schotland de bloemetjes buiten op een huwelijksfeest. Niet ongezien, want een van de Engelse tabloids pakte meteen uit met foto's van een schijnbaar dronken Wayne Rooney.

  Het was een vrije avond voor Rooney, maar de Engelse bond zat toch verveeld met het voorval en Rooney verontschuldigde zich al voor de "ongepaste foto's".

  De Engelse international kreeg wel al steun van Liverpool-trainer Jürgen Klopp en nu blijkt ook José Mourinho, zijn trainer bij Manchester United, er allemaal niet zwaar aan te tillen.

  "Wat bij de nationale ploeg gebeurt, blijft bij de nationale ploeg. Wanneer mijn spelers afzakken naar hun nationale team, behoren ze tot die selectie. Wat daar dan gebeurt, goed of slecht, daar moei ik mij niet mee."

  Morgen speelt Manchester United de topper tegen Arsenal. Rooney was onzeker door een knieblessure, maar is nu toch tijdig fit. "Soms komen spelers sterker terug van de nationale ploeg, soms geblesseerd of gefrustreerd. Rooney traint zoals de anderen, hij wil spelen en is klaar."

  Eén van de foto's van de "dronken" Rooney

  Rooney zelf is het voorval alweer vergeten