• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wim De Decker traint Antwerp tegen OHL (en misschien langer)

  Wim De Decker mag het opnieuw doen bij Antwerp.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Antwerp heeft Wim De Decker teruggehaald uit China. De voormalige middenvelder coacht RAFC vrijdag tegen OHL en mag misschien ook de rest van het seizoen volmaken.

  Wim De Decker leidt vanaf vandaag de trainingen op de Bosuil en staat vrijdag in het competitieduel tegen Oud-Heverlee Leuven in 1B aan het roer als T1. Dat nieuws heeft Antwerp vanochtend op zijn website gepubliceerd.

  "Wim is vroegtijdig teruggekeerd van zijn opdracht in China. Hij zal donderdag een training geven en de wedstrijd tegen OH Leuven op zich nemen als T1. De kans is bovendien reëel dat dat hij het seizoen uitdoet als T1. Dit wordt nog samen met hem beslist. Meer nieuws volgt later", klinkt het bij Antwerp.

  Als De Decker, die enkele weken geleden al trainer ad interim bij Antwerp was en nu voor een clubopdracht in China vertoefde, voor langere tijd toehapt, volgt hij definitief de trainers Sadio Demba en Jeffrey Rentmeister op.

  Eerder deze week nam Antwerp afscheid van hen en ook van John Bico. Die werd op 15 oktober aangesteld als sportief manager. Bico kreeg David Gevaert, de coach die Antwerp vorig seizoen net niet naar promotie kon leiden, naast zich. Gevaert hield het een dag na de aanstelling van Sadio Demba en Jeffrey Rentmeister als extra coaches echter zelf al voor bekeken.

  Antwerp staat in 1B na vijftien speeldagen op de derde plaats. Afgelopen weekend kwam het niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen rode lantaarn Cercle Brugge. Het ambitieuze stamnummer 1 liep eerder al de eerste periodetitel mis. Die ging naar Roeselare.