• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: 12-jarige Amerikaan Jack Panayotou imponeert Bayern München met zijn kunstjes

  Jack Panayotou.

  In de Verenigde Staten dromen ze ervan een nieuwe Lionel Messi klaar te stomen. Jack Panayotou is zijn naam. Bayern München is alvast onder de indruk van de jonge Amerikaan.

  Jack Panayotou maakt deel uit van Global Premier Soccer (GPS), een opleidingscentrum in de Verenigde Staten dat zeer nauwe banden onderhoudt met de Duitse topclub Bayern München.

  GPS biedt kinderen vanaf 4 jaar de kans om in verschillende locaties in de VS een goeie opleiding te volgen, zodat die spelers later hun mannetje kunnen staan op het hoogste niveau in diverse competities.

  De grootste talenten worden door Bayern München uitgenodigd om in Duitsland af en toe te komen meetrainen. Jack Panayotou is één van de uitverkorenen. De 12-jarige linkspoot beschikt over een strakke en precieze trap en knappe techniek, waardoor hij meteen in het oog springt.

  Op zijn Amerikaanse Twitter-feed roemt Bayern München de jonge Jack als volgt: "Het is niet makkelijk om indruk te maken op de jeugdtrainers van Bayern München, maar Jack heeft er zeker het talent voor. De toekomst lacht hem toe!"

  Filmpje met Jack: