• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sterke Brecel stoomt door op Northern Ireland Open

  Luca Brecel is goed op dreef in Noord-Ierland.

  Luca Brecel (WS-30) heeft vertrouwen geput uit de stuntzege tegen ex-wereldkampioen Shaun Murphy. In de tweede ronde van de Northern Ireland Open rekende hij af met de Engelsman Jamie Cope (WS-71).

  In een hoogstaande wedstrijd sloegen Brecel en Cope elkaar om de oren met hoge breaks. Cope opende met een 82 break, Brecel antwoordde met een 95 break. Het derde frame ging opnieuw overtuigend naar Cope met een 89 break.

  Maar toen de wedstrijd veranderde in een tactische steekspel nam Brecel de bovenhand. Hij strafte de foutjes van Cope genadeloos af en haalde een 4-2-overwinning binnen. In de volgende ronde neemt hij het op tegen de Welshman Michael White (WS-24).

  Bekijk hier de wedstrijd tussen Brecel en Cope: