• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wint u het afscheidsboek van Fabian Cancellara?

  Hij won 3 keer de Ronde en 3 keer Roubaix

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Zaterdag gaf Fabian Cancellara een groot afscheidsfeest in 't Kuipke in Gent. De Zwitser had ook een boek uit ter gelegenheid van zijn afscheid. Bent u bij de winnaars?

  Fabian Cancellara is met drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen én in Parijs-Roubaix een echt monument onder de klassieke renners. Zijn palmares zit daarnaast tjokvol andere hoogtepunten, waaronder vier wereldtitels tijdrijden en drie olympische medailles. Zijn gouden plak in Rio 2016 vormt het orgelpunt van een uitgebreid succesverhaal.

  Dankzij urenlange nieuwe interviews biedt dit boek een waarheidsgetrouwe inzage in de carrière van de ongemeen populaire atleet maar ook in zijn leven als echtgenoot en vader.

  Met tientallen prachtige, nooit eerder gepubliceerde beelden van de Zwitserse hardrijder, vanaf zijn jeugd tot en met zijn laatste seizoen. Een uniek document in woord en beeld voor al wie Fabian Cancellara een warm hart toedraagt.