• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Ik vind dat Messi, in negatieve zin, steeds meer op Maradona begint te lijken"

  De gasten van Extra Time.

  Peter Vandenbempt, Thibaut Courtois, Youri Mulder en Filip Joos kozen in Extra Time hun moment van de week. Zo kwam onder meer de opvallende tatoeage van Lionel Messi ter sprake.

  "Ik snap niet dat je zoiets doet met je linkerbeen"

  Vorige week liet Lionel Messi zich in de aanloop naar het WK-voorrondeduel tussen Argentinië en Brazilië fotograferen met een inktzwart been. Zijn tatoeage deed heel wat stof opwaaien.

  "Ik vind dat Messi, in negatieve zin, steeds meer op Diego Maradona begint te lijken. Dat haar, die baard, die nieuwe tatoeage: het gaat de verkeerde kant uit met Lionel Messi", zegt Peter Vandenbempt.

  "Ik snap niet dat je zoiets kunt doen met je linkerbeen. Blijf daar toch af", zegt Filip Joos. Youri Mulder: "Bij Twente waren er ook wel eens jongens die een tatoeage lieten zetten, maar de dokters adviseerden om dat niet te laten doen in de week van een wedstrijd, omdat het belastend is voor je lichaam."

  Video player inladen ...

  "Die maniertjes na die doelpunten"

  Het moment van Youri Mulder draaide om Memphis (Depay). "We zijn blij dat we in Nederland iemand hebben zoals de Belgen er zo veel van hebben met Mertens, Hazard, De Bruyne en andere Chadli's. Memphis scoorde twee keer in Luxemburg, maar die maniertjes na die doelpunten... Juich gewoon en slinger niet al die boodschappen de wereld in", zegt Mulder.

  Video player inladen ...

  "Falcao komt weer boven water"

  Thibaut Courtois koos twee Champions League-doelpunten van Radamel Falcao bij Monaco als zijn moment van de week. "Falcao is een heel goeie vriend. Bij Atletico hebben we samen veel mooie momenten beleefd. Door omstandigheden, enkele zware blessures onder andere, is hij een tijdje weggeweest, maar ik ben heel blij voor hem dat de beste Falcao nu weer naar boven komt."

  Video player inladen ...

  "Dzeko is doodbrave spits"

  Filip Joos opteerde voor het incident met Edin Dzeko in Griekenland-Bosnië. "Het ging er zeer hevig aan toe in dit duel tussen twee heetgebakerde ploegen", zegt Joos. "Dzeko is een doodbrave spits. Hij heeft in zijn leven nog geen vlieg kwaad gedaan, maar kreeg het zo op zijn heupen dat hij de broek van een Griek naar beneden trok."

  Video player inladen ...

  Bekijk hier de volledige uitzending van Extra Time:

  Video player inladen ...